Camper Plaatsen Mytikas Griekenland


Europa´s omvangrijkste camper-portaal
van camperbestuurders voor camperbestuurders
UK UK IT ES FR SE
1
camper plaatsen Mytikas

Camperplaatsen Wohnmobilparkplatz Mytikas

PN ()48100 Mytikas Epirus Griekenland
Plaats kosteloos
WMSEN DwcU
geopend Januar tot Dezember

Mytikas, Foto´s van de stad en de omgeving

Mytikas, Afbeeldingen en algemene informatie

 • Preveza is een kleine maar levendige havenstad schuin tegenover het Ionische eiland Lefkada, bij de ingang van de Golf van Ambra.. Het heeft ongeveer 21.000 inwoners en is een Grieks-orthodox bisdom..

  Historisch

  * 290 v. Chr. Opgericht door Pyrrhus
  * 31. v. Chr.. Battle of Actium tussen keizer Augustus en Cleopatra, nederlaag van Cleopatra gevolgd door vlucht naar Egypte
  * 1538 Zeeslag bij Prevzea, overwinning van de Ottomaanse vloot onder Khair ad-Din Barbarossa en Turgut Reis boven een christelijke vloot onder Andrea Doria
  * 1919 Oprichting van de gemeente Preveza

  Algemene informatie

  Preveza leeft tegenwoordig van de export van olijven en groenten, maar ook van toerisme, vooral watersportliefhebbers, die een pittoreske haven en aan de overkant vinden 3 Droge jachthavens, waarvan Cleopatra Marina nu ook waterbassins aanbiedt..
  De voorheen gemeenschappelijke veerboten naar het zuidelijke deel, het schiereiland Actium (Aktio) werden vervangen door een onderwatertunnel..
  Preveza biedt goede winkel- en reparatievoorzieningen, evenals een ADAC-basis
  In de buurt is er een ziekenhuis

  Eerste weekend van augustus
  Sardinerfestival in de haven van Préveza.. Gratis wijn, sardines geweldige prijs-kwaliteitverhouding, veel muziek.

  1377531

Camper Plaatsen Mytikas in deze boeken


RV-locaties in de omgeving

 1. Wohnmobilstellplatz Preveza-Mitikas, 48100 Preveza, Strandstraße nach Mitikas
  Naast Strandsstraße is er ruimte voor 2 kleinere womens.. Rustig ´s nachts.. Douches liggen op loopafstand.. Rijd langs de EO18 richting Preveza, kort na Ka ... (Parkeerplaats, ook om te overnachten)
 2. Camperplaatsen Kanali Strandstrasse, 48100 Kanali / Igoumenitsas , Ethniki Odos Prevezas
  Mogelijkheid tot aanpassing van de langs het strand met rioolwater. Info panel van Toerisme, kranen overkant van de straat (Parkeerplaats, ook om te overnachten)
 3. Camperplaatsen Ausgrabungsstätte Nikopolis, 48100 Preveza Nikopolis, Eparchiaki Odos Prevezas-Nikopolis
  onopgesmukte parkeren buiten de ingang van de grote archeologische site Nicopolis (vroeg-christelijke) op Preveza. Iets voor freaks ruïne, -) (Parkeerplaats, ook om te overnachten)
 4. Campingplaats Camping Panorama, 48100 Preveza, E55
  Mooie kleine camping, schaduwrijk, vlak bij de E55 @ Kieslig-zandstrand, zeer lange strand met beach bar@7% korting voor een verblijf van meer dan 10 nachten @ ... (Campingplaats)
 5. Campingplaats Camping Village Kalamitsi Beach, 48100 Preveza, Kalalmitsi Beach
  mooie, schaduwrijke camping aan de E55 tussen Kalamitsi en Preveza. @ lange kiezelstranden-strand, bootverhuur @ zwembad en restaurant geopend 1 / ... (Campingplaats)
 6. Campingplaats Camping Monolithi, 48100 Kanali, E 55 Igou-Preveza
  Kleine camping op de belangrijkste E55 Strasser Igoumenitsa - Preveza, ongeveer 20 km ten noorden is Preveza.Viele jaarlijkse huur en een paar gasten plaatsen, ... (Campingplaats)
 7. Camperplaatsen, 48100 Kanali / Epirus, Küstenstrasse Igoumenitsa-Preveza
  Parkeerplaats op een zeer schone, goed onderhouden (kurzgemähten!) weide, boven een prachtig zandstrand kiezelstrand met uitzicht op Lefkas en Paxos / Antipaxos. (Parkeerplaats, ook om te overnachten)
 8. Camperplaatsen, 48100 Preveza West, Eleftheriou Venizelou
  kleine, verharde parking naast de zee, met uitzicht op de open zee en het droge ligplaatsen tegenovergestelde. Weinig schaduw van oude bomen (Parkeerplaats, ook om te overnachten)
 9. Camperplaatsen, 30002 Aktio, Siranga Aktiou-Prevezas
  verharde, vervuild afval de ruimte in de oude veerhaven, waar vertrokken voordat de bouw van de tunnel, de veerboten van en naar Preveza. Op het plein is een ou ... (Parkeerplaats, ook om te overnachten)

Evenement bij de camperplaats

kies een andere regio