Camper Plaatsen Los-escullos Spanje


Europa´s omvangrijkste camper-portaal
van camperbestuurders voor camperbestuurders
UK UK IT ES FR SE
1
camper plaatsen Los-escullos

Camperplaatsen camping Los Escullos

CP ()04118 Los Escullos/Nijar (Almería) Andalusië Spanje
Plaats NIET gratis 25.70 tot 30.10 Euro
WMSEN DwcWvTvU
geopend 1.Januar tot 31.Dezember

Los-escullos, Foto´s van de stad en de omgeving

Los-escullos, Afbeeldingen en algemene informatie

 • We hebben deze reis gemaakt in april 2010..
  We zijn begonnen in het nationale park Cabo de Gata-Nijar.. Hier konden we genieten van de ongerepte kust en het geweldige landschap..
  Onze reis bracht ons vervolgens naar de zuidkant van de Sierra Nevada op de A 348 door de Alpujarras.. We vermeden de kuststrook vanwege de vele foliekassen..
  De prachtige stad Granada was de volgende bestemming.. Over Alhama de Granada, Los Romanos kwamen we bij het natuurwonder ´El Torca´.. De stad Antequera met zijn Alcazaba ligt net om de hoek en is altijd een bezoek waard..
  Vanaf hier is het niet ver naar de Embalses del Guadalteba-Guadalhorce (reservoirs) waar we een aantal dagen rusten.. De landschappelijke route voert ons verder via Ardales, El Burgo naar de stad van stierenvechters en struikrovers naar Ronda..
  Via het natuurpark Sierra de Grazalema gaan we verder naar Arcos de la Frontera.. Arcos is de hoofdstad van witte dorpen en de oude stad, die op een steile klif boven een rivier ligt, is een toeristische attractie..
  Nu rijden we verder naar het zuiden naar Vejer de la Frontera en naar de kust bij Conil de la Frontera.. Hier aan de Costa de la Luz nemen we onze tijd.. Vooral de badplaats "El Palmar" heeft het ons aangedaan.. Kilometers verlaten strand en alleen zon, wind en zee.. Conil de la Frontera is een typisch Andalusische stad.. De Arabische invloed in de smalle straatjes, de witte, lage huizen moet niet over het hoofd worden gezien.. Bij de Cala del Aceite laten we het weer goed gaan..
  Vanaf hier is het ongeveer 43 km naar Cadiz.. We verlaten echter Cadiz en Jerez aan de linkerkant en rijden rechtstreeks naar Sevilla.. Hier wordt alleen de ´Feria´ gevierd en we willen getuige zijn (en dat hebben we)..
  Na zoveel opwinding, trakteren we ons op een paar dagen rust en ontspanning in het Parque Nacional de Donana.. Het is nog steeds april en Pinksteren is nog ver weg.. El Rocio is een speciale plaats, bekend als bedevaartsoord.. Ongeveer 800 inwoners wonen hier, alleen over Pinksteren komen meer dan 1 miljoen mensen hier voor een bedevaart.

  1341869

Camper Plaatsen Los-escullos in deze boeken


RV-locaties in de omgeving

 1. Wohnmobilparkplatz La Isletta, 04118 La Isleta
  Parkeren bij ´Mirador´ (Parkeerplaats, ook om te overnachten)
 2. Wohnmobilparkplatz La Isletta, 04100 La Isletta, Ctr. de la Noria
  PP terrein tegenover de plaats @ getolereerd als parkeren in de wintermaanden van oktober tot maart. @ 300m van de zee, 200m van het dorp @ geen VE-maar in het ... (Parkeerplaats, Overnachten in winter getolereerd)
 3. Camperplaatsen Area de Camping Tau, 04118 San José de Níjar, Camino Cala Higuera
  Voordat Camping Tau is deze mogelijkheid voor de verwijdering en aanbod. (Alleen Plaats voor verzorging)
 4. Wohnmobilparkplatz San José , 04118 San José, Av. de San José
  Grote, bijna vlak parkeerplaats. (Parkeerplaats, ook om te overnachten)
 5. Wohnmobilstellplatz Cabo de Gata Camper Park, 04117 Níjar, AL-3108
  Een populaire pitch in het natuurpark Cabo de Gata.. @Wlan is overal mogelijk. (Echte staanplaats)
 6. Wohnmobilparkplatz Níjar, 04100 Níjar, El Playazo
  ca.3km van plaats Parkeren direct in een Traumbucht @ Cabo de Gata is een land, dat een beschermd natuurgebied is verklaard. @ Het is vergelijkbaar met Marokko ... (dagelijkse parkeerplaats voor sightseeing)
 7. Campingplaats Camping La Caleta , 04100 Níjar, Cala del Cuervo
  (Campingplaats)
 8. Wohnmobilparkplatz Las Negras, 04116 Las Negras, Calle Batiscafo
  De parkeerplaats is gelegen in Las Negras.. @Meer en restaurants liggen op loopafstand. @ Las Negras is een klein dorpje in het natuurpark Gabo de Gata. @ Van ... (Parkeerplaats, ook om te overnachten)
 9. Wohnmobilparkplatz am Leuchturm, 04100 Nijar , ALP-822
  Achtun de laatste 2 Km zeer smalle weg met tegenliggers een zachte @ parkeerplaats bij de vuurtoren moet / baken.. ´S nachts erg eenzaam. @ Een geweldig lands ... (dagelijkse parkeerplaats voor sightseeing)
 10. Wohnmobilparkplatz La Fabriquilla, 04150 La Fabriquilla, ALP822
  (dagelijkse parkeerplaats voor sightseeing)
 11. Wohnmobilparkplatz Cabo de Gata, 04150 Almería, Calle Carr. Antigua del Faro, 57
  Een parkeerplaats met uitzicht op de oceaan, zijn direct aan zee / strand is niet meer mogelijk, omdat houten palen dienen als afbakening.. Op de dag dat heel ... (Parkeerplaats, ook om te overnachten)