Camper Plaatsen Tui Spanje


Europaīs omvangrijkste camper-portaal
van camperbestuurders voor camperbestuurders
UK UK IT ES FR SE
1
camper plaatsen Tui

Camperplaatsen

SP ()36700 Tui GaliciŽ Spanje
Plaats kosteloos
WMSEN DwcU
geopend Januar tot Dezember

Tui, Fotoīs van de stad en de omgeving

Tui, Afbeeldingen en algemene informatie

 • De Rio Minho vormt de grens tussen Spanje en Portugal in het noorden en begint hier aan onze reis en eindigt in het zuiden aan de Rio Guadiana.. Tussen de twee grensrivieren ontdekken we de gevarieerde Atlantische kust met zijn prachtige zandstranden en pittoreske rotsformaties.. Steden als Braga, Porto en natuurlijk Lissabon liggen op onze route, net als de kastelen Sintra en Queluz en de kloosters van Belem en Batalha..

  Natuurlijk vindt u op deze route niet alleen de bekende bezienswaardigheden, maar ook mooie kleine stadjes en dorpjes en rustige landschappen die u uitnodigen om te gaan wandelen.. Wat zou Portugal zijn zonder de Algarve?. Natuurlijk verkennen we ook dit gebied..

  Omdat dit boek speciaal is geschreven voor WOMO-chauffeurs, zijn er ook een verscheidenheid aan kampeer- en kampeerplaatsen en slaapplekken die zonder problemen in het laagseizoen kunnen worden gebruikt.. Op de pleinen staat gedetailleerde informatie over apparatuur en de bijbehorende coŲrdinaten.. Veel fotoīs - je wilt weten waar je naartoe moet - zijn ook opgenomen in het boek..

  Omdat er in Portugal geen probleem is om LPG-tankstations of supermarkten te vinden, zijn er maar een paar in dit boek opgenomen..

  Om de tijdigheid van het boek te behouden, zou ik blij zijn als u de portal meinwomo bezoekt.. net kondigen veranderingen of verbeteringen aan..


  En nu veel plezier tijdens je reis door Portugal.

  1713652
 • Portugal, deze smalle strook land in het zuidwesten van het Iberisch schiereiland grenst in het zuiden en westen aan de Atlantische Oceaan en in het noorden en oosten aan Spanje.. 550 km van noord naar zuid en ongeveer 220 km van oost naar west, dus de omvang van het land van 88. 967 km2.. 10.6 miljoen mensen leven in 18 districten, waarbij het achterland en het zuiden erg dun bevolkt zijn..

  Al 133 voor Christus. Lissabon is de hoofdstad van de Romeinse provincie Lusitania.. In 1139 werd een groot deel van het land vrijgesteld van de heerschappij van de Moren en werd Alfonso I Henriques de eerste koning van het land.. De tijd van ontdekkingsreizigers begint in de 14e eeuw.. Henry the Navigator, Vasco da Gama en Magellan brengen het land prestige en rijkdom.. Na de moord op Carlos I in 1910 wordt de Republiek uitgeroepen.. Na een militaire coup Antonio Salazar, 1932, regeringsleider.. Het dictatoriale regime werd in 1974 ten val gebracht door de geweldloze anjerrevolutie..
  Voor meer informatie over de geschiedenis van Portugal, bezoek ONLINE hier: Link

  Het landschap wordt gekenmerkt door
  stranden met steile kliffen en prachtige zandstranden
  ‚ÄĘ uitgestrekte landbouwvlaktes
  ‚ÄĘ Bergketens met hun toppen in de buurt van de 2000 m

  Deze diversiteit en de grote rijkdom aan culturele sites trekt elk jaar veel bezoekers naar het land, waardoor toerisme een van de belangrijkste inkomstenbronnen van de staat is..

  1717453  1717220  1717576 

  Wijnbouw is ook van enorm economisch belang.. Er zijn 41 erkende wijngebieden in Portugal.. Rode en portwijnen worden in het koele noorden naar het binnenland en witte wijnen gekweekt.. De Douro-vallei is de thuisbasis van waarschijnlijk de meest bekende variŽteit - Port Wine..

  1717445  1717575  1717578 


  Op onze reis door Portugal komen we herhaaldelijk drie termen tegen die zo kenmerkend zijn voor dit land ,.

  Azulejos : The Moors bracht de "al zuleiq" ęgepolijste stenenĽ naar Spanje en Portugal.. In het oude Oosten werden de tegels al gebruikt voor wandbekleding.. De oudste azulejos, die oorspronkelijk kleurrijk waren, zijn te vinden in de Paco Real in Sintra en het Conceicao-klooster in Beja.. Ze dateren uit de 15e eeuw en in het midden van de 17e eeuw vond een verandering in ontwerp plaats.. De multicolor werd vervangen door kobaltblauw en wit.. In de Rococo werden pastelkleuren gebruikt ęQueluzĽ.. Vandaag vindt u de Azulejos in vele varianten en niet alleen in paleizen en kerken, maar ook in de huizen van gewone mensen..

  1717446  1717221  1717442 

  Manuelinik : Manuelinik is een Portugese stijl die zich ontwikkelde onder de heerschappij van Manuel I uit de late gotiek.. De weelderige ornamenten vertegenwoordigen een unieke decoratieve stijl van Portugese kunst. Het Jerůnimos-klooster in Belem is het mooiste voorbeeld van deze stijl..

  1717219  1717577  1715178 

  Fado : In het begin van de 19e eeuw begon de fado in de arme wijken van Lissabon.. De melancholische melodieŽn gaan over liefdespijn, verlangens en beroertes van het lot.. Fado verspreidde zich snel in Portugal en nieuwe varianten kwamen naar voren..
  Wanneer de Fado bijna uitsluitend door vrouwen wordt gezongen, is de Fadista, de Coimbra Fado, een uitzondering en wordt alleen door mannen gezongen..

  1715149 


  Steeds meer WOMO-rijders kiezen het land voor overwintering.. De infrastructuur voor campers is in het afgelopen decennium aanzienlijk uitgebreid.. Het hele jaar door campings en staanplaatsen, uiterst vriendelijke en behulpzame mensen en de verscheidenheid van een garantie voor een geweldige vakantie..
  1714470

Camper Plaatsen Tui in deze boeken


RV-locaties in de omgeving

 1. Camperplaatsen Ńrea da Silva, 4930 Silva, Lugar de Campelo
  Prive, betaalde camperplaatsen, goed uitgerust. (Echte staanplaats)
 2. Camperplaatsen, 36479 Salceda de Caselas, PO-403
  OfficiŽle Pitch geassocieerd met de gemeente (Echte staanplaats)
 3. Campingplaats Parque de Campismo Convivio LDA, 4920-020 Candemil/Vila Nova de Cerveira , Rua de Badao 1
  Camping in het bos met de mogelijkheid van begeleid wandelingen en verschillende fietsroutes (Campingplaats)
 4. Camperplaatsen Estaciůn Depuradora, 36450 Salvaterra de MiŮo, Paseo Fluvial
  Verwijdering en watervoorziening op het gemeentelijk containerpark tijdens die uren van maandag tot en met vrijdag, wordt 8-15 klok. @ Accommodatie niet voorzi ... (Alleen Plaats voor verzorging)
 5. Camperplaatsen, 4920 Vila Nova de Cerveira, Avenida dos Pescadores
  Grote, verharde parkeerplaats op een prachtige locatie (Parkeerplaats, ook om te overnachten)
 6. Camperplaatsen, 4920 Vila Nova de Cerveira
  Gemeentelijke parkeerplaats naast het busstation.. Er zijn 4 gereserveerde plaatsen voor campers, maar op het naastgelegen parkeerterrein is er extra parkeergelegenheid. (Echte staanplaats)
 7. Wohnmobilstellplatz de El Sol, 36415 Mos, Santa Marta
  Verwijdering en watervoorziening voor kampeerders bij een benzinestation.. De service is gratis, als u kunt tanken. @ Er kan ook worden ondergebracht, douches zijn beschikbaar. (Echte staanplaats)
 8. Campingplaats Camping de Covas, 4920-042 Vila Nova de Cerveira, N302 101
  Vila Nova de Cerveira Camping de Covas (Campingplaats)
 9. Campingplaats Camping Playa America, 36350 Nigran, Rķa Telleira 12-16
  De site is gelegen vlak bij de stad ongeveer 800 meter van de zee. (Campingplaats)
 10. Campingplaats Bayona Playa, 36393 Bayona/Vigo, Playa Ladeira Sabaris
  Camping Bayona Playa Bayona (Campingplaats)
 11. Campingplaats Camping A Freixa , 36866 Ponteareas, Barranco Freixa
  De plaats is geopend buiten de normale openingstijd in het weekend. (Campingplaats)