husbils platser Patras Grekland


Europas största husbilsportal
av husvagn drivrutiner för husbil förare
UK UK IT ES FR NL
1
husvagnsplatser Patras

Husbilsplats Patras Fährhafen

PN ()26223 Patras Fährhafen Peloponese Grekland
kostnadsfritt
WMSEN DwcU
öppen Januar tills Dezember

Patras, Bilder av staden och omgivningen

Patras, Bilder och allmän information

 • Patras är en viktig hamnstad i Grekland och huvudstaden i prefekturen Achaia, liksom regionen Västra Grekland.. Med cirka 172 000 invånare är Patras den tredje största staden i landet efter Aten och Thessaloniki.. Patras ligger i Patras golf, som gränsar till Korintens golf i öster och leder till Korinthkanalen..
  I väst ansluter Joniska havet.. Hela området, särskilt sträckan mellan Patraikos och Corinthiakosbukten, är seismiskt aktiv, vilket utgjorde en stor utmaning för ingenjörerna att bygga {DE-LINK:de.wikipedia.org/wiki/Rio-Andirrio-Br%C3%BCcke: Charilaos Trikoupisbron

  Den 2252m långaste kabelbryggan i världen nära Rio, togs i drift i augusti 2004 och förbinder Peloponneserna med det centrala grekiska fastlandet..

  13423  13282  1113656  13283  1113679  998830 

  Intressant för staden

  * Patras är säte för ärkebiskopen av Patras och University of Patras.. Staden är känd i Grekland som karnevalsfäste, Patras karneval eller Patrina Karnavali är en två månader lång imponerande festival på vintern.. Det är den största karnevalen i Grekland med cirka 50.000 karnevalister.. Patras var 2006 Europas kulturhuvudstad..

  * Patras är också känt för att göra {DE-LINK:www.netzwissen.com/getraenke/tentura.php: likörstentura}..

  * Apollon Theatre
  Den är designad 1872 av den tyske arkitekten Ernst Ziller på modellen av Milanos La Scala.. Det är den äldsta moderna teatern i Patras och ett landmärke i staden.. Apollon-teatern har varit säte för den regionala kommunala teatern Patras sedan 1988..

  Agiou Nikolaou trappor med 193 steg

  * {DE-LINK:de.wikipedia.org/wiki/Arch%C3%A4ologisches_Museum_Patras: Arkeologiska museet
  Museet är ett av de största arkeologiska museerna i landet och öppnades 2009..
  På displayen finns mer än två tusen utställningar från mykenska perioden till slutet av romerska tider, inklusive mosaik från grekiska och romerska antiken..

  * liten flygplats i staden Araxos ca 40 km sydväst om Patras, används för charterflygningar på sommaren..

  * Viktigt i Patras är hamnen som en port till EU, som de senaste åren orsakat allt fler problem med flyktingar som häller in i EU..
  De flesta bilfärjor anländer till Patras från Italien.. År 1997 bestämdes byggandet av en ny hamn ca 1 km söder om den befintliga hamnen.. Det är planerat att öppnas 2010 och ligger vid kusten av Dymaeon.. Den ökande sjöfartstrafiken och de mycket trånga förhållandena i den gamla hamnen gjorde detta projekt absolut nödvändigt.. Genom att flytta hamnen är Patras klart fri från massiv tungtrafik..

  * Patras är ansluten till Corinth via en mätmätare järnväg, som omvandlas till standardmätare i flera steg.. Konverteringen var ursprungligen planerad att vara klar 2010, men avbröts på grund av den pågående ekonomiska krisen.. Den befintliga järnvägslinjen fortsätter från Patras söderut till Pyrgos, Kyparissia och Kalamata.. Dessutom har Patras anslutning till det grekiska motorvägsnätet, vägtull..

  * Intressant för surfare på Internet: Patras Wireless Metropolitan Network, initierat av privatpersoner, erbjuder gratis Wi-Fi i staden..

  Kort historia:

  Grundad i antiken genom fackförbundet mellan de tre städerna Aroe, Antheia och Mesatis..
  * omkring 280 f.Kr. Allians med 3 andra Achaeanska städer bildande Achaeas förbund..
  * Etablering av en av de första kristna samhällena i tiden för St.. Andreas, som martyrdes här.. Hans ben kom till Constantinopel år 357, huvudreliquären «1462-1964 i Rom» är dyrkad igen idag i Patras..
  * 1205 erövring av William of Champlitte
  * 1408 försäljning av Furstendömet Patras av John II till Venedig
  * 1463 erövra av turkarna och utvisning av venetianerna
  * 1571 sjöslag av Lepanto mellan den Heliga Liga och ottomanska riket i Patras viken.. 1770 erövring av ryssarna 1770 rekonstruktion av turkarna som satte eld i staden 1821 stor jordbävning 1821 början av den grekiska revolutionen mot turkarna 1922 förstörelse staden av turkarna «Ibrahim Pasha, som också genomförde belägringen av Mesolonghi härifrån»
  * 1828 erövra Grekland av franska hjälptrupper under skräddarsydda 1833 ersättning av franska av den bayerske Wittelsbacher, den nya kungen i Grekland, Otto I. följde..
  * ockupationen under första världskriget av italienarna, dödade tyskarna den 13.12.1943 tyska trupper 676 invånare i Kalavritas by som vedergällning..  1322495
 • Peloponnes , destinationen för tusentals solsökare från Central- och Nordeuropa och andra delar av världen, erbjuder allt som tillhör en varierad semester och MeinWomo har guiden!
  MeinWomo resebok PELOPONNES tar på en rundresa, som efter att ha kommit med färjan till Patras , börjar i Patras och leder oss medurs om den här historiska halvön..
  Denna riktning är meningsfull, så i slutet av resan har vi de vackra, oändliga sandstränderna i Kastro-Kyllini eller Kalogria för att koppla av efter kultur och olika upplevelser och kan koppla av här och vänta på färjan..

  Det fanns inga speciella dagliga steg, eftersom alla har en annan tidtabell, där han vill köra runt 1520 km på en given väg..

  Vi börjar med en avslappnad färjetur i Patras och behandlar oss till de första stränderna på de vackra stränderna i innan du fortsätter till spännande historiska platser som Old Corinth , Acrocorinth Castle eller den spektakulära Corinth Canal , där du kan se stående på en bro som tittar på skeppen passerar genom Man-made nålögon rörelse..

  En resa tar oss till Loutraki , en av de mest sofistikerade grekiska spaerna med ett kasino och den vackra sjön Vougliameni, där en stigning inbjuder dig att tillbringa natten..

  Över den korintiska kanalen återvänder vi till Peloponnes, mot Loutra och Epidaurus, varifrån den första delen av vägen fortsätter längs havet, följt av ett bergigt landskap som sedan är täckt av träd Regioner leder..

  Området kring Epidaurus visar vacker, pittoresk kust, kristallklara vikar och iriserande blått vatten, alternativt med tät skogsklädda kullar..
  Ett besök på Theatre of Epidaurus är obligatoriskt och ingår naturligtvis i vår resebok..

  I fortsättningen kommer vi att tillbringa en mycket speciell naturdag med att utforska en av de angivna sträckorna på vulkanen Methana halvön och ha en iced retsina i en av de många tavernaerna vid hamnen lämna..

  Det livliga grekiska livet tar med honom som tar det korta hoppet från Galatas till ön Poros och tar en promenad genom gamla stan och den livliga hamnfronten, där sjömän från hela världen myrar..

  Vi kör över fiskebyen Ermioni Porto Heli .. Området har många vackra villor, mestadels semesterboende i Aten.. Porto Heli är dessutom en populär förankring med torr småbåtshamn för yachter..

  Salandibeach erbjuder underbara strandfläckar innan vi besöker Didima sinkholes och fortsätter på vägen med historiska platser som Nafplio, Argos ,
  Tyrint och Mykene
  är återigen helt ägnas åt kulturen i antikens Grekland..

  Tillbaka i havet riktning tar den livliga staden Gythio oss till den vildt romantiska Mani 152, den bergiga, bergiga långfingeren på Peloponnes med dess slottliknande byggnader, avskilda vikar och vikar branta raviner..

  Genom den moderna staden
  «där vi kan fylla vår tyska gascylinder!», Fortsätter resan via den gamla Messini «idag Ithomi» till ytterfingeren av Peloponnes med turist kända platser som Koroni, Finikounda, Methoni, riktning Pylos med den berömda, naturskyddade Ochsenbauchbucht ..

  Den sista etappen av vår resa runt Peloponnes kännetecknas av vilsam stranddags, men ett besök på Olympia ger en annan kulturell upplevelse..

  Under de senaste dagarna före färjan till Patras är vi bortskämda för att välja mellan vackra sandstränder, där vår resa till Grekland slutar i en avslappnad atmosfär.

  1322547

husbils platser Patras i dessa böcker


RV platser i området

 1. Wohnmobilparkplatz Rio-Antirio , 26500 Rio-Antirio, Gefira Charilaos Trikoupis
  Parkering direkt under den spektakulära bron Rio-Antirio.. rätt på den lilla stranden nedanför bron @ (Parkeringsplats, även för övernattning)
 2. Wohnmobilparkplatz am alten Kastell, 26500 Rio , Somerset
  en snuskiga parkering inom synhåll bron, ingången till den gamla fästningen. Inget speciellt, och verkligen inte mycket tyst, men ok för en natt. (Parkeringsplats, även för övernattning)
 3. Wohnmobilparkplatz Andirio, 30020 Andirio, Dimokratias
  avskalade parkering vid gamla Castell och färjeläget (öst) i Andirio. @ Super utsikt över den fantastiska bron, liten fiskehamn.. Snabbmats snacks och Taverna (Parkeringsplats, även för övernattning)
 4. Husbilsplats, 30014 Kato Vassiliki
  Kato Vassiliki ligger vid Mexikanska Patras motsatt Patras nära Rio / Antirio bro.. Du kan stå även på den lilla fiskehamnen på plats.. Men jag rekommenderar ... (Parkeringsplats, även för övernattning)
 5. Husbilsplats Wohnmobil-Parkplatz Nablue, 30300 Nafpaktos, Makedonias
  I den sydvästra änden av Uferstrasse ligger den försvunna vattenparken Nablue.. Bakom parken strömmar en bäck i havet och på stranden finns det lugnare ställe ... (Parkeringsplats, även för övernattning)
 6. Husbilsplats, 30300 Nafpaktos, Navmachias Nafpaktou
  Parkering vid stranden i Nafpaktos.. Bo på sommaren kan vara lite svårt eftersom dagen väldigt mycket är nog på gång.. Förr i tiden, eller sen säsongen men i ... (Parkeringsplats, även för övernattning)
 7. Husbilsplats, 30014 Kryoneri, Eparchiaki Odos Krioneriou - Gefiras Evinou
  mycket små, pittoreska fiskehamn på Gulf i Patras. Stehmöglichkeiten Hafen.Es på stranden och bara några hus där lägenheter finns att hyra och se om motparten Tavernas.Strandduschen vorhanden.Schöner (Parkeringsplats, även för övernattning)
 8. Campingplats Camping Golden Sunset, 25002 Alissos, EO9
  Bekväm campingplats med mångsidig infrastruktur (Campingplats)
 9. Campingplats Camping Kato Alissos, 25002 Kato Alissos - Dymi, Antheon
  Camping Kato Alissos (Campingplats)

Händelse nära campingplatsen

Patras, Sevärdheter och andra pois
000.03 km wiki wiki
000.21 km hotell
000.21 km hotell
000.21 km hotell
000.21 km hotell
000.21 km hotell
000.21 km hotell
000.21 km hotell
000.21 km hotell
000.21 km hotell
000.21 km hotell
000.21 km hotell
000.21 km hotell
000.21 km hotell
000.32 km hamn
Limenas Patron Patras{Industriehafen}Griechenland
000.35 km Annan
Abholung der bei ANEK-Lines online gebuchten Tickets.
000.46 km verkehrsmittelverkehrsmittel
000.92 km wikiInfoText:
Griechenland, Patras

001.1 km hamn
Marina Patras Harbour{Marina}Griechenland
001.32 km stormarknad
Bezeichnung=lidl
001.44 km hamn
Patras Harbour
001.51 km sevärdhetsevärdhet
001.55 km sevärdhet
Kirche:26222 Patras,Agiou Andreou:Kathedrale
001.56 km sevärdhet
Museum:26222 Patras,Evmilou 2:Demeter-Heiligtum
002.04 km sevärdhet
Museum:26222 Patras,:Archäologisches Museum
002.58 km stormarknadstormarknad
003.4 km hamnhamn
003.49 km byggmarknad
Praktiker:263 33 Patras,Kalampakas 59:Praktiker Patras
003.59 km stormarknad
Spar:263 33 Patras,Kalampakas 59:Spar Patras
003.62 km Landskap
Ákra Ayía
003.63 km verkehrsmittelverkehrsmittel
004.58 km hotell
004.58 km hotell
005.05 km bensinstationbensinstation
005.62 km stormarknadstormarknad
005.73 km stormarknadstormarknad
007.35 km wikipedia
Griechenland, Rio (Achaia)
007.37 km hotell
Hotel Kallirroe, 26500 Rio
007.68 km verkehrsmittelverkehrsmittel
007.99 km bensinstationbensinstation
008.09 km sevärdhet
Bruecke:26500 Rio,E55:Charilaos-Trikoupis-Brücke
008.15 km museummuseum
008.16 km kyrkakyrka
008.26 km bensinstationbensinstation
008.26 km verkehrsmittelverkehrsmittel
008.43 km wikiInfoText:
griechenland, Die Brücke ...
008.78 km VattensportVattensport
008.85 km hamn
Antirriou Harbour
008.85 km verkehrsmittelverkehrsmittel
009.4 km bensinstation
Shell:Ethniki Odos 8A :|Bezeichnung|
009.44 km service

välj en annan region