husbils platser El-rocio Spanien


Europas största husbilsportal
av husvagn drivrutiner för husbil förare
UK UK IT ES FR NL
1
husvagnsplatser El-rocio

Husbilsplats camping La Aldea

CP ()21750 El Rocio Andalusien Spanien
plats debiteras 14.70 tills 17.70 Euro
WMSEN DwcWvTvU
öppen 1.Januar tills 31.Dezember

Husbilsplats

NO ()21750 El Rocio Andalusien Spanien
kostnadsfritt
WMSEN DwcU
öppen Januar tills Dezember

Husbilsplats

PN ()21750 El Rocío Spanien
plats debiteras 18 Euro
WMSEN DwcU
öppen 1.Januar tills 31.Dezember

El-rocio, Bilder av staden och omgivningen

El-rocio, Bilder och allmän information

 • Några kilometer väster om El Rocío är Palacio de Acebron, en stor vitmålad byggnad byggdes 1961.. Ursprungligen tänkt som en jaktstuga, det finns idag en informationsbyrå i nationalparken Coto de Doñana.. I omedelbar närhet av Palacio är en av de mest förtrollande platserna jag någonsin har besökt en ojämn skog med gamla, gnarled kork ekar och frodig vegetation.. En plankspår leder genom denna underbara del av naturen, som erbjuder gott om observationsmöjligheter för växt- och fågelälskare..

  Fern i ojämnskogen vid Palacio de Acebron Det är en speciell upplevelse att stå tyst och tyst länge på våren och lyssna på de många fågelsången.. Jag har hört där typiska skogsfåglar som blackbirds, koffeinhöns, träduvor och blåa tuttar, men även arter som Orpheusspötter och Iberian Zilpzalp.. Den här fågelns sång skiljer sig avsevärt från den vanliga Zilpzalps.. På grund av den skuggiga, fuktiga livsmiljön trivs många vackra växter som orkidéer och ormbunkar i den ojämnliga skogen, bland dem den magnifika kungliga bägaren.

  1359533
 • Elva kilometer söder om El Rocío och cirka fyra kilometer från kuststaden Matalascañas är besökarnas centrum El Acebuche, en del av Coto de Doñana nationalpark.. I mitten finns en utställning om reserven, en souvenirbutik som erbjuder böcker och andra saker, och till och med en liten restaurang.. Bakom byggnaden börjar en mer än fyra kilometer lång väg, där - som nästan överallt i Doñana - du kan gå på träplankor genom naturen..

  Observationshut på besökarcentret El Acebuche Vandringen leder genom ett öppet landskap av tall och busk, inklusive till exempel ganska statliga rosmarin buskar och även Schopflavendel.. Vid lagunen «Laguna del Acebuche» finns det några observationshytter, varav en har en fri utsikt över vattensytan och öarna.. Det finns många fåglar på vattnet, allt från små sångfåglar som hoppar i grönväxter till olika vattenfåglar och griffiner.. Under migrationssäsongen har ett antal anmärkningsvärda observationer gjorts vid lagunen.. Så det är värt att ta dig tid och titta på lagunen från en av observationstugorna med kikare..
  1359543  1359546 

  1359539

husbils platser El-rocio i dessa böcker


RV platser i området

 1. Husbilsplats, 21760 Matalascañas, ( am Leuchtturm)
  Parkering i den takt gyron på stranden framför fyren. (Overnight parkering, tolereras i vintern)
 2. Campingplats Camping Village Doñarrayan, 21740 Hinojos, Ctra. Hinojos - El Rocío Km. 7
  En camping i tallskogen på kanten av nationalparken Donana.. Ytan är ganska sandig.. Hinojos ligger ca 7,5 km bort.. @ Barn från 3 till 7 år endast i juli / ... (Campingplats)
 3. Husbilsplats, 21760 Matalascanas, Paseo Marítimo
  i slutet av Matalascanas riktning Grand Hotel del Coto.. Liten parkeringsplats på stranden underhållande hotellet.. Hotel tolereras under vintern stängd @ natt i vinter (Overnight parkering, tolereras i vintern)
 4. Husbilsplats, 21730 Almonte, A-494
  Stor parkeringsplats i nationalparken Doñana (Parkeringsplats, även för övernattning)
 5. Campingplats Camping Doñana Playa, 21130 Mazagon, Ctra. San Juan del Puerto-Matalascañas (A-494)
  `Camping Doñana Playa". (Campingplats)
 6. Husbilsplats Wohnmobil-Parkplatz Bodegon el Chocaito, 21710 La Palma del Condado, Calle Verdial
  En parkeringsplats vid en välskött restaurang i utkanten. (Parkering vid restaurang / hotell / vingård)
 7. Campingplats Camping Dahesa Nueva, 41849 Aznalcázar, Ctra. Aznalcazar-Isla Mayor, Km. 3,200,
  med cykel för att utforska Enkel plats i skogen, möjlighet att parkera Donana.. Även hästar inkorporeras häri avgift. (Campingplats)
 8. Husbilsplats, 21130 Palos de la Frontera, Av. Conquistadores 88
  På denna sträcka av stranden finns flera avgifts parkering.. Även campare är välkomna.. I maj 2016 2, - € betalas för en natt.. Vatten och avfallshanterin ... (Parkeringsplats, även för övernattning)
 9. Campingplats Camping Playa de Mazagón, 21130 Mazagon, Cuesta de la Barca
  Camping Playa de Mazagon. (Campingplats)