husbils platser Los-escullos Spanien


Europas största husbilsportal
av husvagn drivrutiner för husbil förare
UK UK IT ES FR NL
1
husvagnsplatser Los-escullos

Husbilsplats camping Los Escullos

CP ()04118 Los Escullos/Nijar (Almería) Andalusien Spanien
plats debiteras 25.70 tills 30.10 Euro
WMSEN DwcWvTvU
öppen 1.Januar tills 31.Dezember

Los-escullos, Bilder av staden och omgivningen

Los-escullos, Bilder och allmän information

 • Vi gjorde denna resa i april 2010..
  Vi började i Cabo de Gata-Nijar National Park.. Här kan vi njuta av den orörda kusten och det stora landskapet..
  Vår resa tog oss sedan på södra sidan av Sierra Nevada på A 348 genom Alpujarras.. Vi undviker kustremsan på grund av de många foliekväxterna..
  Den underbara staden Granada var nästa destination.. Om Alhama de Granada, Los Romanos kom vi till den naturliga undran "El Torca".. Staden Antequera med dess Alcazaba ligger precis runt hörnet och är alltid värt ett besök..
  Härifrån är det inte långt till Embalses del Guadalteba-Guadalhorce (Reservoarer) där vi vilar i några dagar.. Den natursköna vägen tar oss vidare via Ardales, El Burgo till staden tjurfäktare och motorvägar till Ronda..
  Genom Sierra de Grazalema Natural Park fortsätter vi till Arcos de la Frontera.. Arcos är huvudstaden i vita byar, och den gamla staden, som ligger på en brant klippa ovanför en flod, är en turistattraktion..
  Nu kör vi längre söderut till Vejer de la Frontera och till kusten vid Conil de la Frontera.. Här på Costa de la Luz tar vi vår tid.. Särskilt badorten "El Palmar" har gjort det för oss.. Miles av ödemark och bara sol, vind och hav.. Conil de la Frontera är en typisk andalusisk stad.. Det arabiska inflytandet i de smala gatorna, de vita, låga husen får inte förbises.. På Cala del Aceite låter vi det gå bra igen..
  Härifrån är det ca 43 km till Cadiz.. Men vi lämnar Cadiz och Jerez till vänster och kör direkt till Sevilla.. Här är bara "Feria" berömda och vi vill bevittna (och vi har)..
  Efter så mycket spänning behandlar vi oss till några dagar av vila och avkoppling i Parque Nacional de Donana.. Det är fortfarande april och pingst är fortfarande långt borta.. El Rocio är en plats av en speciell typ, känd som en plats för pilgrimsfärd.. Omkring 800 invånare bor här, bara över pingstdagen kommer mer än 1 miljon människor här för en pilgrimsfärd.

  1341869

husbils platser Los-escullos i dessa böcker


RV platser i området

 1. Wohnmobilparkplatz La Isletta, 04118 La Isleta
  Parkering vid `Mirador" (Parkeringsplats, även för övernattning)
 2. Wohnmobilparkplatz La Isletta, 04100 La Isletta, Ctr. de la Noria
  PP terräng framför platsen @ tolereras som parkering under vintermånaderna från oktober till mars. @ 300m från havet, 200m till byn @ ingen VE-men i byn finns ... (Overnight parkering, tolereras i vintern)
 3. Husbilsplats Area de Camping Tau, 04118 San José de Níjar, Camino Cala Higuera
  Innan Camping Tau är denna möjlighet för bortskaffande och leverans. (Endast plats för vatten/avlopp)
 4. Wohnmobilparkplatz San José , 04118 San José, Av. de San José
  Stora, nästan platt parkeringsplats. (Parkeringsplats, även för övernattning)
 5. Wohnmobilstellplatz Cabo de Gata Camper Park, 04117 Níjar, AL-3108
  En populär stig på Cabo de Gata Natural Park.. @Wlan är möjligt på hela platsen. (Ställplats)
 6. Wohnmobilparkplatz Níjar, 04100 Níjar, El Playazo
  ca.3km från plats parkering direkt i en Traumbucht @ Cabo de Gata är ett land som har förklarats som naturreservat. @ Det är jämförbart med Marocko när det gäl ... (dagligen parkeringsplats för sightseeing)
 7. Campingplats Camping La Caleta , 04100 Níjar, Cala del Cuervo
  (Campingplats)
 8. Wohnmobilparkplatz Las Negras, 04116 Las Negras, Calle Batiscafo
  Parkeringsplatsen ligger i Las Negras.. @Meer och restauranger finns inom gångavstånd. @ Las Negras är en liten by i naturparken Gabo de Gata. @ Därifrån kan du vandra eller cykla. (Parkeringsplats, även för övernattning)
 9. Wohnmobilparkplatz am Leuchturm, 04100 Nijar , ALP-822
  Achtun de senaste 2 Km mycket smal väg med mötande trafik en mjuk @ parkering vid fyren måste / fyr.. På natten mycket ensam. @ En stor landskap med de bästa ... (dagligen parkeringsplats för sightseeing)
 10. Wohnmobilparkplatz La Fabriquilla, 04150 La Fabriquilla, ALP822
  (dagligen parkeringsplats för sightseeing)
 11. Wohnmobilparkplatz Cabo de Gata, 04150 Almería, Calle Carr. Antigua del Faro, 57
  En parkeringsplats med havsutsikt, är precis vid havet / stranden är inte längre möjligt eftersom trästolpar tjänar som avgränsning.. På dagen ganska upplivad ... (Parkeringsplats, även för övernattning)