Campingplaats Berat, Ura Vajgurore AlbaniŽ


Europaīs omvangrijkste camper-portaal
van camperbestuurders voor camperbestuurders
UK UK IT ES FR SE
start
Campingplaats Berat, Ura Vajgurore Rruga e Pashallis SH72

Berat Caravan Camping


  CP (1802654) Berat is een van de oudste steden in AlbaniŽ en staat op de Werelderfgoedlijst. Het kasteel en drie delen van de stad met hun oude stadsgezicht, de stad met 1000 ramen genoemd, zijn de moeite waard. De buitenwijk Ura Vajgurore ligt ongeveer 12 km ten noordwesten van Berat aan de hoofdweg SH 72. In deze buitenwijk is er een comfortabele camping in het groen onder olijven en fruitbomen. Zeer vriendelijke eigenaren die op het terrein wonen. De plaats is niet al te groot en wordt goed bezocht.
Er zijn goede voorzieningen zoals VE, elektriciteit, grill, WIFI, restaurant, wasserette etc. De stroomvoorziening wordt verbeterd. Er zijn kranen op het hek geÔnstalleerd. Neem na advies een bus voor de deur of organiseer deze door de eigenaar. Het straatlawaai wordt wat verminderd door de bebouwing, maar er staat een houtzagerij in de buurt,wiens geluid overdag een beetje op mijn zenuwen werkt. Naast de deur is een wijnmakerij, ze zeggen dat de wijnproeverij te veel in rekening wordt gebracht.
Laatst bijgewerkt op 2022-01-08

Camping voor Campers


Albanien, , 5007 Berat, Ura Vajgurore
Straat:Rruga e Pashallis SH72
Aantal plaatsen:30
MeinwomoID 1802654
Omgeving:Mooie omgeving
laatste bezoek bericht: 11/2021
 
beschikbaar:van: .Januar tot: .Dezember
 

Prijs : Plaats NIET gratis


  -> Prijs incl.2 24 mensen en fiscale(Euro): 16
-> Extra voor elke extra persoon(Euro): von 7 bis 7
 
  W M S E N D wc W H
water:Water bij prijs inbegrepen
Verwijdering:Verwijdering bij prijs inbegrepen
Stroom:Elektriciteit in prijs inbegrepen
afval:afvalbak beschikbaar
Honden:Honden toegestaan
 

Richtingen en coŲrdinaten


  Vanuit het noorden op SH 72 Komende rechterhand tegenover Berat.. Vanaf de hoofdweg linksaf de GrundszŁck en rijdt achteruit.. Het voorste gedeelte is geen onderdeel van de camping.. Dick schepen hebben problemen bij de ingang, zodat inspecteren alvorens.
|enge Einfahrt |scharfe Kurfe

  CoŲrdinaten en contactgegevens worden alleen ingelogd weergegeven

 

Faciliteiten/direkt aan staanplaats


Faciliteiten/direkt bij
Faciliteiten/loopafstand
Opmerkingen en beoordelingen

De belangrijkste opmerkingen (insgesamt vorhanden=22)
anderlk | 2019-09 | Heel mooi, super schoon de straat is iets om te horen.
euromobilmax | 2019-05 | Zeer vriendelijke exploitant, zeer schoon en comfortabel, 1 Womo en 2 personen voor 16 euro per dag ten zeerste aanbevolen.. We waren nog steeds in de bus, vanaf het plein, in het oude centrum van Berat en het kasteel, niets verbluffend maar een zeer welkome verandering.. Graag 5 sterren geven voor de 2 dagen in AlbaniŽ.
tohema | 2017-06 | Zeer kleine camping met alles wat je nodig hebt.. Eigenaren zijn erg aardig en behulpzaam.. Chef-kok kookt zichzelf voor haar gasten!
reinhardsch | 2016-05 | Zeer mooi en goed onderhouden plek.
bdalitz | 2015-05 | De plek is goed onderhouden.. EU - niveau - De familie is erg vriendelijk en behulpzaam.. Men kan de plek aanraden.
grebo | 2015-04 | Zeer vriendelijke eigenaar - absoluut behulpzaam - plaats zeer schoon - u kunt alleen maar aanraden
opmerking en beoordeling

e-boeken / standplaatsen

RV-locaties in de omgeving

 1. Campingplaats Camping Keshtjela Dimai, 5008 Bashkia Ura Vajgurore, SH72
  nieuw (2021) nog niet helemaal klaar kampeerterrein achter een restaurant (Campingplaats)
 2. Campingplaats River side Camping , 5001 Berat, Rruga Staver Naco
  Camping direct in Berat, tegenover de rivier de Osum. @Is gemakkelijk te benaderen en is natuurlijk ideaal voor sightseeing. (ca. 1,5 km naar het kasteel)@voora ... (Campingplaats)
 3. Stellplatz Villa Juri, 5001 Berat, Rruga Ismail Leshi
  zeer smalle, kleine parkeerplaats, de oprit met een grotere mobiel alleen voor sterke zenuwen, maar ideaal gelegen in de stad. Op het veld zelf is het niet zo k ... (Echte staanplaats)
 4. Wohnmobilstellplatz Camper Parking Berat, 5001 Berat, Shetitorja Osumi
  Grote parkeerplaats, overnachting in campers is uitdrukkelijk toegestaan.. Het is ook zeer geschikt als dagparkeerplaats om de stad te bezoeken, ongeveer 15 m ... (Echte staanplaats)
 5. Wohnmobilstellplatz Gšste Haus Niko, 5001 Mangalem , Shetitorja Osumi
  Eenvoudige, kleine parkeerplaats, gelegen nabij het centrum.. Operator spreekt een paar woorden Engels, is zeer behulpzaam en informatief.. BegrŁŖungsraki!. ... (Echte staanplaats)
 6. Campingplaats Camping Natyra e Qete, 5001 Berat, Bilce
  klein kampeerterrein boven een natuurlijke rivierbedding met een geweldig uitzicht. @goedkope prijs, zelfs inclusief de wasmachine en droger. @Anders rustig en ... (Campingplaats)
 7. Camperplaatsen Byllis Ausgrabung, 9308 Ballsh, SH4
  Op een hoog plateau zijn de opgravingen van de Illyrische stad Byllis.. Vanaf het plateau op ongeveer 500m u Eien overweldigend uitzicht over de vlaktes en de ... (Parkeerplaats, ook om te overnachten)
 8. Camperplaatsen Kloster Ardenica, 9301 Kolonja, SH67
  Het parkeren voor de deur van het klooster is de reis niet de moeite waard van de snelweg, het Ardenica klooster is ook de moeite waard een grotere omweg.. He ... (Parkeerplaats, ook om te overnachten)
 9. Camperplaatsen, 9301 KolonjŽ, SH67
  De parkeerplaats bij de picknickplaats is om te blijven en na een maaltijd (sterk aanbevolen - zeer goed restaurant) zeker niet ontkend.. Wie wil er niet te e ... (Parkeren bij /in restaurant / hotel / wijnhuis)
 10. Camperplaatsen Aragosta Musik, 9332 Hekal
  Een mooi gelegen parkeerplaats met een fijn zwemgedeelte. Zeer aardige operator. (Parkeren bij /in restaurant / hotel / wijnhuis)

Evenement bij de camperplaats

Camperplaats milieu poiliste

010.45 km ServiceService

kies een andere regio