Camper Plaatsen Patras Griekenland


Europa´s omvangrijkste camper-portaal
van camperbestuurders voor camperbestuurders
UK UK IT ES FR SE
start

Camper Plaatsen Patras Griekenland

Camperplaatsen Patras Fährhafen

PN ()26223 Patras Fährhafen Peloponnesos Griekenland
Plaats kosteloos
WMSEN DwcU
geopend Januar tot Dezember

Patras, Foto´s van de stad en de omgeving

Patras, Afbeeldingen en algemene informatie

 • Patras is een belangrijke havenstad van Griekenland en de hoofdstad van de prefectuur Achaia, evenals de regio West-Griekenland.. Met ongeveer 172.000 inwoners is Patras de op twee na grootste stad van het land, na Athene en Thessaloniki..
  Patras ligt in de Golf van Patras, die grenst aan de Golf van Korinthe in het oosten en leidt naar het kanaal van Korinthe..
  In het westen verbindt de Ionische Zee.. Het hele gebied, met name de zeestraat tussen de Golf van Patraikos en Corinthiakos, is seismisch actief, wat voor de ingenieurs een grote uitdaging vormde voor het bouwen van de {DE-LINK:de.wikipedia.org/wiki/Rio-Andirrio-Br%C3%BCcke: Charilaos Trikoupis-brug

  De 2252m langste tuibrug ter wereld nabij Rio, werd in augustus 2004 in gebruik genomen en verbindt de Peloponnesos met het centrale Griekse vasteland..

  13423  13282  1113656  13283  1113679  998830 

  Interessant voor de stad

  * Patras is de zetel van de aartsbisschop van Patras en de universiteit van Patras.. De stad staat in Griekenland bekend als een carnavalsbolwerk, het Patras carnaval of Patrina Karnavali is een twee maanden durende imposante festival in de winter.. Het is het grootste carnaval in Griekenland met ongeveer 50.000 carnavalisten.. In 2006 was Patras Culturele Hoofdstad van Europa..

  * Patras staat ook bekend om het maken van de {DE-LINK:www.netzwissen.com/getraenke/tentura.php: Liqueur Tentura}..

  * Apollon Theater
  Het werd ontworpen in 1872 door de Duitse architect Ernst Ziller op het model van La Scala van Milaan.. Het is het oudste moderne theater in Patras en een oriëntatiepunt van de stad.. Het Apollon Theater is sinds 1988 de zetel van het Regionaal Gemeentelijk Theater van Patras..

  Agiou Nikolaou Trappen met 193 treden

  * {DE-LINK:de.wikipedia.org/wiki/Arch%C3%A4ologisches_Museum_Patras: Archeologisch museum
  Het museum is een van de grootste archeologische musea van het land en werd in 2009 geopend..
  Er zijn meer dan tweeduizend tentoonstellingen te zien uit de Myceense periode tot het einde van de Romeinse tijd, inclusief mozaïeken uit de Griekse en Romeinse oudheid..

  * Het kleine vliegveld in de stad Araxos, ongeveer 40 km ten zuidwesten van Patras, wordt in de zomer gebruikt voor chartervluchten..

  * belangrijk in Patras is de haven als toegangspoort tot de EU, die de laatste jaren steeds meer problemen veroorzaakt met vluchtelingen die de EU binnenstromen..
  De meeste autoferryboten komen vanuit Italië in Patras aan.. In 1997 werd besloten tot de bouw van een nieuwe haven ongeveer 1 km ten zuiden van de bestaande haven.. Het is gepland om te openen in 2010 en ligt aan de kust van Dymaeon.. Het toenemende scheepvaartverkeer en de zeer krappe omstandigheden in de oude haven maakten dit project absoluut noodzakelijk.. Door de haven te verplaatsen, is Patras duidelijk bevrijd van massaal vrachtverkeer..

  * Patras is verbonden met Corinth via een meter-spoorlijn, die in verschillende fasen wordt omgezet in standaardmeter.. De conversie zou oorspronkelijk voltooid zijn tegen 2010, maar werd onderbroken als gevolg van de aanhoudende economische crisis.. De bestaande spoorlijn loopt van Patras in het zuiden naar Pyrgos, Kyparissia en Kalamata.. Bovendien heeft Patras verbinding met het Griekse wegennet, tolweg..

  * Interessant voor surfers op internet: het Patras Wireless Metropolitan Network, geïnitieerd door particulieren, biedt gratis Wi-Fi internet in de stad..

  Korte geschiedenis:

  Opgericht in de oudheid door de unie van de drie steden Aroe, Antheia en Mesatis..
  * rond 280 voor Christus. Alliantie met 3 andere steden in de Achaean-steden van het Achaean-verbond..
  * Oprichting van een van de eerste christelijke gemeenschappen in de tijd van St.. Andreas, die hier werd gemarteld.. Zijn botten kwamen in 357 naar Constantinopel, het hoofdreliek «1462 tot 1964 in Rome» wordt vandaag opnieuw vereerd in Patras..
  * 1205 verovering door Willem van Champlitte
  * 1408 verkoop van het Prinsdom Patras door John II aan de veroveringstocht door Venetië
  * 1463 door de Turken en de uitzetting van de Venetianen
  * 1571 zeeslag van Lepanto tussen de Heilige Liga en Ottomaanse Rijk in de Golf van Patras..
  * 1770 Verovering door de Russen
  * 1770 Herovering door de Turken die de stad in brand steken
  * 1820 Grote aardbeving
  * 1821 Begin van de Griekse revolutie tegen de Turken
  * 1822 Vernieling de stad door de Turken «Ibrahim Pasha, die ook de belegering van Mesolonghi vanaf hier uitvoerde» <18> * 1828 verovering voor Griekenland door Franse hulptroepen onder kleermakers
  * 1833 vervanging van de Fransen door de Beierse Wittelsbacher, de nieuwe koning van Griekenland, Otto I. volgde..
  * bezetting tijdens de Tweede Wereldoorlog eerst door de Italianen, dan de Duitsers
  * 13. 12. 1943 doden Duitse troepen 676 inwoners van het dorp Kalavrita als vergelding..  1322495
 • De Peloponnesus , de bestemming van vele duizenden zonaanbidders uit Midden- en Noord-Europa en andere delen van de wereld, biedt alles wat bij een gevarieerde vakantie hoort en MeinWomo heeft de gids!

  Het MeinWomo-reisboek PELOPONNES neemt Neem ons op een rondreis, die, na aankomst met de veerboot naar Patras , begint in Patras en leidt ons kloksgewijs rond dit historische schiereiland..
  Deze richting is logisch, dus aan het einde van de reis hebben we de prachtige, eindeloze zandstranden in Kastro-Kyllini of Kalogria om te ontspannen na een culturele en diverse ervaring en kunnen hier ontspannen wachten op de veerboot..

  Er waren geen speciale etappes, omdat iedereen een ander tijdschema heeft, waarin hij ongeveer 1520 km op een bepaalde route wil rijden.. Dit aantal zal dienovereenkomstig worden verhoogd bij het maken van excursies naar zijpunten van de route!

  We beginnen met een ontspannen tocht met de veerboot in Patras en trakteren ons op de eerste stranden van de prachtige stranden van de Golf van Korinthe voordat je doorgaat naar spannende, historische locaties zoals het oude Korinthe , het Acrocorinth-kasteel of het spectaculaire Korinth-kanaal , waar je kunt zien staan ​​op een brug die uitkijkt over de schepen die passeren Kunstmatige oogbeweging van de naald..

  Een reis brengt ons naar Loutraki , een van de meest verfijnde Griekse spa´s met een casino en het prachtige Lake Vougliameni, waar een pitch je uitnodigt om de nacht door te brengen..

  Over het Kanaal van Korinthe keren we terug naar de Peloponnesos, naar Loutra en Epidaurus, het eerste deel dat we nog steeds volgen langs de zee, gevolgd door het bergachtige gebergte, dat dan wordt begroeid met bomen Regio´s leiden..

  Het gebied rond Epidaurus toont prachtige, pittoreske kustlijn, kristalheldere baaien en iriserend blauw water afgewisseld met dicht beboste heuvels..
  Een bezoek aan het Theater van Epidaurus is verplicht en is natuurlijk ook opgenomen in ons reisboek..

  In de verdere cursus brengen we een zeer speciale dag door met het verkennen van een van de aangegeven routes op het vulkanische en hebben we een ijzige retsina in een van de vele taverna´s aan de haven. vertrekken..

  Levendig leven in griekse stijl neemt met hem mee die de korte sprong van Galatas naar het eiland Poros maakt en een wandeling maakt door de oude stad en het bruisende havenfront, waar zeilers van over de hele wereld aanmeren..

  We rijden over het vissersdorpje Ermioni Porto Heli .. Het gebied heeft veel mooie villa´s, voornamelijk vakantievilla´s in Athene.. Verder is Porto Heli een populaire ankerplaats met een droge jachthaven voor jachten..

  De Salandibeach biedt prachtige strandplekken voordat we de sinkholes van Didima bezoeken en de route vervolgen met historische locaties zoals Nafplio, Argos ,
  Tyrint en Mycenae
  zijn opnieuw volledig toegewijd aan de cultuur van het oude Griekenland..

  Terug in de richting van de zee, brengt de levendige stad Gythio ons naar de woest romantische Mani , de rotsachtige, bergachtige middelvinger van de Peloponnesos met zijn kasteelachtige gebouwen, afgelegen baaien en baaien steile kloven..

  Via de moderne stad «waar we onze Duitse gasfles kunnen vullen!», Gaat de reis verder via de oude Messini «vandaag Ithomi» naar de buitenste vinger van de Peloponnesos met toeristisch bekende plaatsen zoals Koroni, Finikounda, Methoni, richting Pylos met de beroemde, beschermde natuur Ochsenbauchbucht ..

  De laatste fase van onze reis rond de Peloponnesos wordt gekenmerkt door rustgevende stranddagen, maar een bezoek aan Olympia biedt een andere culturele ervaring..

  In de laatste paar dagen voor de veerboot naar Patras hebben we de keuze tussen prachtige zandstranden, waar onze reis naar Griekenland eindigt in een ontspannen sfeer.

  1322547

Camper Plaatsen Patras in deze boeken


Patras, Bezienswaardigheden en andere pois

000.03 km wiki wiki
000.21 km HotelHotel
000.21 km HotelHotel
000.21 km HotelHotel
000.21 km HotelHotel
000.21 km HotelHotel
000.21 km HotelHotel
000.21 km HotelHotel
000.21 km HotelHotel
000.21 km HotelHotel
000.21 km HotelHotel
000.21 km HotelHotel
000.21 km HotelHotel
000.21 km HotelHotel
000.32 km havenhaven
000.35 km andersanders
000.46 km VervoermiddelenVervoermiddelen
000.92 km wikiInfoText: wiki
001.1 km havenhaven
001.32 km supermarktsupermarkt
001.44 km havenhaven
001.51 km toeristische plektoeristische plek
001.55 km toeristische plektoeristische plek
001.56 km toeristische plektoeristische plek
002.04 km toeristische plektoeristische plek
002.58 km supermarktsupermarkt
003.4 km havenhaven
003.49 km bouwmarktbouwmarkt
003.59 km supermarktsupermarkt
003.62 km Landschap Landschap
003.63 km VervoermiddelenVervoermiddelen
004.58 km HotelHotel
004.58 km HotelHotel
005.05 km benzinestationbenzinestation
005.62 km supermarktsupermarkt
005.73 km supermarktsupermarkt
007.35 km wikipediawikipedia
007.37 km HotelHotel
007.49 km andersanders
007.68 km VervoermiddelenVervoermiddelen
007.99 km benzinestationbenzinestation
008.09 km toeristische plektoeristische plek
008.15 km museummuseum
008.16 km kerkkerk
008.26 km benzinestationbenzinestation
008.26 km VervoermiddelenVervoermiddelen
008.43 km wikiInfoText: wiki
008.78 km WatersportWatersport
008.85 km havenhaven
008.85 km VervoermiddelenVervoermiddelen
009.4 km benzinestationbenzinestation

Evenement bij de camperplaats