Camper Plaatsen Sevilla Spanje


Europa´s omvangrijkste camper-portaal
van camperbestuurders voor camperbestuurders
UK UK IT ES FR SE
start

Camper Plaatsen Sevilla Spanje

Camperplaatsen Sevilla

SP ()41011 Sevilla Andalusië Spanje
Plaats NIET gratis 12 tot 15 Euro
WMSEN DwcWvTvU
geopend Januar tot Dezember

Camperplaatsen Parking Puente Los Remedios

NO ()41011 Sevilla Spanje
Plaats NIET gratis 10 tot 15 Euro
WMSEN DwcU
geopend 1.Juni tot 28.Februar

Camperplaatsen Las Razas

SP ()41010 Sevilla Spanje
Plaats NIET gratis 15 Euro
WMSEN DwcU
geopend 1.Januar tot 31.Dezember

Camperplaatsen Wohnmobil-Parkplatz Sevilla

PN ()41092 Sevilla Andalusië Spanje
Plaats kosteloos
WMSEN DwcU
geopend Januar tot Dezember

Camperplaatsen Parkplatz am Stadion

PN ()41092 Sevilla Spanje
Plaats kosteloos
WMSEN Dwc
geopend Januar tot Dezember

Camperplaatsen Wohnmobil-Parkplatz Kansas City

PN ()41007 Sevilla Andalusië Spanje
Plaats NIET gratis 19.50 Euro
WMSEN Dwc
geopend Januar tot Dezember

Camperplaatsen Multiparking Sevilla

SP ()41020 Sevilla Andalusië Spanje
Plaats NIET gratis 9 Euro
WMSEN DwcU
geopend Januar tot Dezember

Sevilla, Foto´s van de stad en de omgeving

Sevilla, Afbeeldingen en algemene informatie

 • De zetel van de regering en de grootste stad in Andalusië - een plaats van festivals en de vreugde van het leven..
  De kathedraal, de grootste gotische kerk ter wereld, met de La Giralda-toren, oorspronkelijk een Moorse minaret, het symbool van de stad..
  De mooiste wijken zijn Santa Cruz met de Alcazares Reales, het Archivo de Indias, het Hospital de los Venerables en de Murillo-tuinen..
  La Macarena met de kerken van Santa Isabel, San Lorenzo en Jesus del Gran Poder..
  De Basilica Macarena is een bedevaartsoord van de Maria-cultus.. Het ziekenhuis de las Cinco Llagas, nu de zetel van het parlement van Andalusië, bevindt zich ook in deze buurt..
  Triana het kwart van de zeilers en pottenbakkers staat bekend om zijn populariteit..
  Park Maria Luisa is een eiland van rust in het midden van de stad..
  Isla de la Cartuja , modern Sevilla.. Het architecturale erfgoed van de Wereldtentoonstelling in 1992 is er nog steeds.. Op de site is ook het recreatiepark van Sevilla, de Isla Magica.

  1344835
 • Een week na Pasen begint het grootste festival van Andalusië met prachtige vrouwen, vreugde, muziek, zang, dans, eten en drinken, gastvrijheid in de casetas, paardenoptochten, kermis.. Een sensatie voor alle zintuigen!. Wijn stroomt in beken.. Elke dag komen er maximaal een miljoen bezoekers..
  1358658 .. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. 1358659 .. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. 1358663 .. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. 1358664 

  Hoe is dit festival ontstaan?
  Degenen die Sevilla niet hebben gezien, zagen geen wonderen! "En" Sevilla, qué maravilla! "Is al gezegd sinds 1503. In die tijd begon het handelsmonopolie De stad was gevuld met goud uit de Nieuwe Wereld en voer de Guadalquivir op, de "grote rivier" van Wadi al-Kebir van de Moren. Prachtige gebouwen werden opgetrokken in ´barok en narcistisch Sevilla´. Maar in de achttiende eeuw, de rivier verzandde, schaften de liberale Bourbons het handelsmonopolie af en begon de afdaling.
  Een nieuwe attractie moest worden opgericht een Catalaanse 1847 een grote graan- en veemarkt, die jaarlijks vanaf nu plaatsvond. De verdere ontwikkeling was zozeer een gevolg van vrouwelijke logica. De gepensioneerde vrouwen van de handelaars wilden niet dat hun man de gezellige. n toon tavernes, zigeunerige zigeunervrouwen, verleidelijke dames van het gemakkelijke leven en andere eerlijke verleidingen die alleen thuisgeluk in gevaar brengen.. Misschien waren ze een beetje verveeld in hun huizen in Santa Cruz.. En zo creëerden ze zichzelf en hun gezinnen kleine marktwoningen in de vorm van luchtige ronde tenten met puntige daken.. Naast het bedrijf werd er een sociaal gedeelte van de verkoopbeurs gehouden..
  De markt bestaat al lang niet meer.. Maar wanneer aan het einde van de Goede Week, de beelden van Christus, Maria, de zware pasos, dragende stadia met passiescènes terugkeren naar de kerken na hun nachtelijke rondjes door de smalle straatjes, worden hun dragers dodelijk ontslagen, de nazarenos, leden van de religieuze broederschappen, hunne bij Klu -Klux Klan-Kluften onthult hooded jassen tot volgend jaar, bereiden zich nu al op volle snelheid voor op het grootste en mooiste festival in Spanje..

  De Feria begint:
  Een week na Pasen begint de Feria de Avril.. Op de site van een vierkante kilometer, zullen meer dan 1.400 "casetas", tenten van 4x8 meter of meer worden gebouwd.. Om ruimte te besparen, zijn ze niet langer rond maar vierkant.. Maar ze hebben nog steeds een scherp dak met een schilderij, een naam, een nummer.. Binnen zijn ze liefdevol ingericht als een zomerhuis met witte gordijnen, spiegels, prachtige foto´s, bloemen, mooie lampen, kleine tafels en vooral veel stoelen.. Omdat het druk wordt tijdens de Feria.. De huurders: grote bedrijven, wijnhuizen, vrienden van een tiental gezinnen en meer ontvangen hun kennissen, nodigen hen uit om te drinken, eten, kletsen, zingen en dansen.. Vooral voor dansen - tot 18 uur per dag..
  Muziekbands spelen moderne pakkende deuntjes die veel meezingen, maar meestal rumbas, bulerias, pasodobles en vooral sevillanas.. De Sevillana is een charmante, maar behoorlijk ingewikkelde dans in vier afleveringen, elk gestempeld met dezelfde dramatische laatste voet, het hoofd theatraal teruggeworpen, een arm uitgestrekt naar de hemel.. Olé!. De partners stralen uit, maar dansen afzonderlijk in schilderachtige bochten, pirouettes, cirkels en doorgangen, met vegende, sierlijke armbewegingen, meestal zonder aanraken.. De dans is extreem sensueel - de vrouw lokt de man.. "Een prachtig, narcistisch ballet," noemde Ortega y Gasset het waar.. Soms wordt de dansvloer gescheiden door een gordijn, maar meestal bevinden de bar en de keuken zich in een apart achterste deel van de caseta en in het voorste gedeelte wordt gedanst tussen de tafels en stoelen.. Dit is leuker - je wilt immers gezien en gezien worden!
  De gastheer van bezoekers komt meestal te voet, per trein, bus of auto, velen ook één tot zes paarden in rijtuigen of hoog te paard.. De caballeros zaten in het zadel op de leeftijd van 6 tot 60, de kinderen ervoor, de minnaar van de vrouw of bruid erachter - de rok is gedrapeerd over de croupe van het paard.. Onder hen zijn de mooiste vrouwen uit half Spanje en heel Andalusië.. De inzet van maximaal 3000 paarden en 700 rijtuigen per dag is een prachtig beeld.. De heren dragen vaak nog steeds een torero-hoed, een kort jasje, een rode sjerp, een leren gaucho-broek over de laarzen, de leden van de eens zo zwak genoemde seks, meestal gloeiende flamenco-jurken met veel ruches onder de heupen.. Deze omvatten de Mantón, een grote geborduurde zijden sjaal waarvan de franjes op mysterieuze wijze de neiging hebben om in de knoop te raken door passerende heren.. U hoeft een zakdoek niet te "verliezen"..
  Romantisch, fluisteren veel heren nog steeds piropos op straat voor hen die mooie vrouwen lopen.. Dit zijn fluistert complimenten zoals "Olé, guapa - Pretty!", "Je beweegt soepeler dan de golven!", "Je draagt ​​de parfum van Spanje met je mee!". De dames doen alsof ze niets horen, maar verheugen zich royaal binnenin.. Er is nog een gezegde dat de jeugd van vandaag niet romantisch is!
  Het festival begint op maandag om middernacht, wanneer de 30.000 elektrische peren van de witte en oranje lantaarns van het festival allemaal tegelijk oplichten, inclusief de lampen van de portada, de hoge, elk jaar veranderend entreegebouw.. Het wordt vaak als ontmoetingsplaats overeengekomen.. Je zult daar echter nauwelijks ontmoeten, omdat het zo groot is..
  Dinsdag, woensdag en donderdag zijn de dagen van de rijken en de mooie, vooral chique en elegant.. De helft van Andalusië marcheert voor het weekend - ongeveer een miljoen bezoekers op zaterdag.. Dan zijn veel Sevillianen al moe, met pensioen gaan naar het huis of thuis op het strand.. Elke dag begint de operatie vanaf de middag met de paardenoptocht «het hoogtepunt is rond 17-18 en het einde om 20 uur», de recepties in de casetas, de eerste dansen..
  Het verdwijnt enigszins om 18.00 uur wanneer veel liefhebbers een pelgrimstocht maken naar het stierenvechten in de Maestranza, de op één na oudste arena in het land na die in Ronda..
  Om 9 uur gaan de lichten aan en beginnen de wildste uren.. De "sherry" «Engelse verballhorntes "Jerez" naar de oude Moorse grens Jerez de la Frontera» stroomt in bergstromen.. Iedereen die dreigt de strijd tegen hem te verliezen, wordt weer tot leven gebracht met tapas in de casetas.. Tapas zijn oorspronkelijk in het Spaans "deksels", die vroeger werden gebruikt om de vliegen op het gevulde wijnglas te houden, zoals een boterham, kaas, ham.. In de Feria zijn er voortreffelijke delicatessen zoals "pescaíto frito", dwz vis, aan de lucht gedroogde serranoham, minipasta´s, kaassnacks en soortgelijke lekkernijen.. Om middernacht hete bouillon met muntblaadjes, "Caldito de la Feria con yerbabuena", wordt erwtensoep ´s morgens geserveerd voor de opwekking.. Bovendien, habitués drinken tussen een mengsel van wijn en Sinalco of 7up met veel ijs.. Honni soit qui times y pense!. Vanwege dit alles zie je nauwelijks een dronkaard..

  Om 8-9 in de ochtend weigeren veel dansers nog steeds te geloven dat de nacht voorbij is, ook al is het al licht.. Alleen de komst van de schoonmaakbrigades om tien overtuigde hen van de trieste waarheid.. Daarna troostten ze zichzelf voor het ontbijt met chocoladecon churros «cacao met einzustippenden, licht zoute vijverstaven - oh gelukzaligheid!» Of buñuelos bij de "buñoleras", zigeunervrouwen die in Feria-stemming zijn om hun gasten zelfs een vurige flamenco met veel te vrolijken Vier handen klappen.. Later zullen er "moros y cristianos" zijn, dwz Moren en Christenen, zwarte bonen met witte rijst.. Zingen en dansen in de casetas tot de laatste, echt de allerlaatste minuut, voor middernacht op zondag, wanneer het indrukwekkende vuurwerk boven de grote rivier ontbrandt.. "Aaah!". "Oooh!". "Qué liiindo!"

  De Feria is nog steeds een puur Spaanse aangelegenheid.. De zeldzaamheid van buitenlandse bezoekers en de warme gastvrijheid van de Andalusiërs betekenen dat je - als je niet al te afwijzend kijkt - vaak een glas manzanilla voor de caseta hebt, soms een praatje maakt met tapas in de tent, af en toe een Dans wordt uitgenodigd.. Hierdoor wordt het je als man eenvoudiger, omdat je alleen je voeten een klein beetje in het ritme wilt bewegen..
  De dames, met hun complexe stappen en armbewegingen, zijn zo blij dat vaak twee vrouwen samen dansen.. Dit is vooral betoverend wanneer moeders hun zes jaar oude toekomstige hartenbrekers leren, die al - nou ja, bijna - net zo goed dansen als moeder, minstens zo enthousiast en onverzadigbaar.. Natuurlijk zou geen redelijk persoon op een avond proberen Sevillana te leren.. Maar wie is er verstandig in de Feria?

  En als u niet voortdurend wordt uitgenodigd voor privé caseta´s?. Dan kun je je huis nog steeds vinden in meer dan een dozijn openbare tenten zonder uitnodiging.. B. die van de buurten.. Er zijn ook wijn en eten tegen redelijke prijzen.. Vooral vurige muziek is te vinden in de "Distrito Triana", "Dto Casco Antiguo" en "Dto Macarena", maar dan op de band.. Voor kapellen zou hier geen plaats zijn - tot 10.000 bezoekers dansen hier op één dag.. Niet voor claustrofobie!
  Als je wilt ontspannen door te dansen of te kijken, kun je de aangrenzende "Inferno Street" bezoeken, het kermisterrein met twee gigantische wielen, "hell trains", coches locos, gigantische "Viking Ship Swing", een circus en dierentuin, om nog maar te zwijgen van de bezienswaardigheden in de lege stad..
  Als je dan terug wilt naar je nieuwe vrienden in een caseta, onthoud dan dat - zoals in het echte leven - de huisnummers in elk van de straten met de naam van beroemde stierenvechters opnieuw beginnen.. En vergeet niet dat casetas geen openbare bars of pubs zijn, maar privékamers waarin men niet automatisch wordt uitgenodigd om zich voortdurend terug te trekken en voor altijd te eten.. Ook hier heeft Ortega gelijk: "Je moet stoppen met eten, als je maar het beste proeft, dat is het geheim van degenen die al zo lang van hen gehouden zijn."


  1358419

Camper Plaatsen Sevilla in deze boeken


Sevilla, Bezienswaardigheden en andere pois

000.07 km toeristische plektoeristische plek
000.16 km toeristische plektoeristische plek
000.26 km restaurantrestaurant
000.38 km wikipediawikipedia
000.4 km toeristische plektoeristische plek
000.43 km toeristische plektoeristische plek
000.47 km toeristische plektoeristische plek
000.47 km wikipediawikipedia
000.51 km toeristische plektoeristische plek
000.52 km kerkkerk
000.53 km wikipediawikipedia
000.55 km toeristische plektoeristische plek
000.59 km wikipediawikipedia
000.71 km infoinfo
000.81 km wikiInfoText: wiki
000.92 km wikipediawikipedia
000.93 km toeristische plektoeristische plek
000.95 km toeristische plektoeristische plek
000.95 km toeristische plektoeristische plek
000.95 km wikipediawikipedia
001.14 km toeristische plektoeristische plek
001.18 km toeristische plektoeristische plek
001.45 km supermarktsupermarkt
001.58 km kerkkerk
001.59 km toeristische plektoeristische plek
001.62 km kerkkerk
001.62 km VervoermiddelenVervoermiddelen
001.68 km supermarktsupermarkt
001.85 km WinkelWinkel
001.86 km VerkeersadersVerkeersaders
001.96 km kerkkerk
001.97 km supermarktsupermarkt
001.99 km restaurantrestaurant
001.99 km wikipediawikipedia
002 km wikiInfoText: wiki
002.26 km supermarktsupermarkt
002.45 km supermarktsupermarkt
002.57 km wikipediawikipedia
003.23 km supermarktsupermarkt
003.32 km wikipediawikipedia
003.52 km VervoermiddelenVervoermiddelen
003.97 km wikipediawikipedia
003.98 km sportstaettesportstaette
004.25 km supermarktsupermarkt
004.27 km supermarktsupermarkt
004.43 km kerkkerk
004.62 km golfplaatsgolfplaats
004.65 km supermarktsupermarkt
004.72 km benzinestationbenzinestation
004.74 km benzinestationbenzinestation
004.88 km supermarktsupermarkt

Evenement bij de camperplaats