Husbilsplats Dërmenas Albanien


Europas största husbilsportal
av husvagn drivrutiner för husbil förare
UK UK IT ES FR NL
start
Husbilsplats Dërmenas
5 Sterne von maximal 6 aus 5 Bewertungen.

Ställplats:


  PN (2126794) Övre parkeringen av den romerska arkeologiska Apollonia.. den nedre parkeringen vid ankomsten på natten var alltför ensam oss.. Tom Morello tillät oss lätt, på den övre parkerings stå (exakt på det angränsande fältet).. Det är dock inte helt nivå, och under dagen sedan parken runt en hel del besökare bilar.. APOLLONIA är i alla FALL värt ett besök - inte bara för uteblivna fans.
Uppdaterades 2017-09-25

Husbil ställplats


Albanien, , 7014 Dërmenas
Studieplatser:5
MeinwomoID 2126794
Miljö:mycket vackra omgivningar
senaste besök meddelandet: 09/2017
 
tillgänglig:av: 1.Januar tills: 31.Dezember
 

Pris : kostnadsfritt


 
 
  W M S E N
vatten:Inget vatten
Avfallshantering:Ingen Avfallshantering
Ström:Ingen elektricitet finns
Garbage:soptunna tillgänglig
Hundar:
 

Vägbeskrivning och koordinater


 

  Koordinater och kontaktuppgifter visas bara inloggade

 
Kommentarer och betyg

De viktigaste kommentarerna (insgesamt vorhanden=6)
magirus789 | 2017-09 | Parkvakt var också mycket trevligt för oss och tilldelade oss till och med en platt plats bredvid klostret.. Övergripande mycket vänlig och avslappnad.
pittiplatsch-81 | 2016-09 | Vi stod på den översta platsen.. För 3 husbilar kan hittas en någorlunda plan yta Vakterna är glada om tyskt öl ;-) och har nyplockade Necktarinen fört oss att komma i kontakt med oss.. En mycket lugn plats och rekommenderas, har vi resten av Apollonias sedan nästa dag nich besichtig.

Faciliteter/Right on the site


Faciliteter/direkt vid
Faciliteter/gångavstånd

e-böcker / Husbilsparkering

Detaljerade kartor till planen

RV platser i området

 1. Husbilsplats, 9301 Pojan, SH66
  Parkering för besök av den arkeologiska platsen Apollonia utan någon utrustning (används också för att stanna över natten).. I utgrävningsområdet finns en lit ... (Parkeringsplats, även för övernattning)
 2. Husbilsplats Kloster Ardenica, 9301 Kolonja, SH67
  Parkeringen framför klostret är resan inte värt motorvägen, klostret Ardenica också värt en mer omväg.. Det är den enda klostret Albanien att kommunismen har ... (Parkeringsplats, även för övernattning)
 3. Husbilsplats, 9301 Kolonjë, SH67
  Parkering vid rastplats är att bo och efter en måltid (rekommenderas - mycket bra restaurang) förvisso inte förnekas.. Vem vill inte äta: Redan innan platsen ... (Parkering vid restaurang / hotell / vingård)
 4. Husbilsplats Parkplatz beim Kloster Zvernec, 9401-9403 Vlore, Kloster Zvernec
  Parkering vid klostret Zvernec (värt att se).. @ Vägbeskrivning är ganska smal, men lätt att köra.. Utrymmet är endast tillgängligt för högst 2-3 campare. (Parkeringsplats, även för övernattning)
 5. Wohnmobilparkplatz in der Nähe von Zvërnec, 9414 Zvërnec, -
  Parkering och parkeringsplats i spretigt nära klostret i gräs och ängar.. Går värt att klostret och Laguna e Nartës med sandstränder och bisarra klippformationer.. rekommenderas. (Parkeringsplats, även för övernattning)
 6. Campingplats Camping Oazi, 9401-9403 Qendër Vlorë
  Enkel liten campingplats på en äng precis vid stranden, tillhör en restaurang med strandbar.. Beläget bredvid en tallskog, där nya semesterbungalows byggdes, ... (Campingplats)
 7. Campingplats Camping Piccolo Paradiso, 9022 Divjakë
  Skuggiga platser under stora tallar, mycket enkla sanitära faciliteter.. Angränsande strand är trevligt. (Campingplats)
 8. Campingplats Laguna Park Camping, 9022 Divjakë, SH 57
  Camping bredvid Laguna Park Hotel.. Det ligger i Divjake National Park.. Många aktiviteter erbjuds: vandring, cykling, båtliv, titta på pelikaner i lagunen.. ... (Campingplats)
 9. Husbilsplats Tagesparkplatz am NP Informationszentrum, 9022 Divjakë
  Parkering vid informationscentret i Divjaka National Park.. Möjlighet att klättra ett torn - mycket bra överblick över nationalparken.. Personalen är mycket ... (dagligen parkeringsplats för sightseeing)
 10. Husbilsplats Park- und Übernachtungsplatz, 9401 Vlora
  Kursen ligger i hamnområdet, som är under övervakning av säkerheten.. @ På min begäran, om jag skulle stanna där på parkeringsplatsen en natt, godkändes detta med orden "No problem". (Ställplats)

Händelse nära campingplatsen

Husbil miljö miljö poiliste

000.04 km sevärdhetsevärdhet

välj en annan region