parkeerplaats DŽrmenas AlbaniŽ


Europaīs omvangrijkste camper-portaal
van camperbestuurders voor camperbestuurders
UK UK IT ES FR SE
start
parkeerplaats DŽrmenas


  PN (2126794) Bovenste parkeerplaats van het Romeinse archeologische Apollonia.. De lagere parkeerplaats bij aankomst īs nachts was ook eenzaam Us.. De nachtwaker hebben ons gemakkelijk op de bovenste parkeerplaats staan ‚Äč‚Äč(precies op het veld ernaast).. Het is echter niet geheel vlak en overdag parkeer rond veel bezoekers auto.. APOLLONIA is zeker een bezoek waard - niet alleen voor de gederfde fans.
Laatst bijgewerkt op 2017-09-25

parkeerplaats


Albanien, , 7014 DŽrmenas
Aantal plaatsen:5
MeinwomoID 2126794
Omgeving:Zeer mooie omgeving
laatste bezoek bericht: 09/2017
 
beschikbaar:van: 1.Januar tot: 31.Dezember
 

Prijs : Plaats kosteloos


 
 
  W M S E N
water:Geen water
Verwijdering:Geen Verwijdering
Stroom:Geen elektriciteit beschikbaar
afval:afvalbak beschikbaar
Honden:
 

Richtingen en coŲrdinaten


 

  CoŲrdinaten en contactgegevens worden alleen ingelogd weergegeven

 

Faciliteiten/direkt aan staanplaats


Faciliteiten/direkt bij
Faciliteiten/loopafstand
Opmerkingen en beoordelingen

De belangrijkste opmerkingen (insgesamt vorhanden=5)
magirus789 | 2017-09 | De parkwacht was ook erg aardig voor ons en gaf ons zelfs een vlakke plaats naast het klooster.. Over het algemeen erg vriendelijk en ontspannen.
pittiplatsch-81 | 2016-09 | We stonden op de bovenste plaats.. Voor 3 camping autoīs een redelijk vlakke ondergrond kan worden gevonden De bewakers zijn blij met Duits bier ;-) en zijn vers geplukte Necktarinen bracht ons in contact met ons op te nemen.. Een zeer rustige plek en zeer aan te bevelen, we hebben de rest van Apollonias dan de volgende dag nich besichtig.
opmerking en beoordeling

e-boeken / standplaatsen

RV-locaties in de omgeving

 1. Camperplaatsen, 9301 Pojan, SH66
  Parkeren voor het bezoek van de archeologische vindplaats Apollonia zonder apparatuur (ook gebruikt om te overnachten).. In het opgravingsgebied is er een kle ... (Parkeerplaats, ook om te overnachten)
 2. Camperplaatsen Kloster Ardenica, 9301 Kolonja, SH67
  Het parkeren voor de deur van het klooster is de reis niet de moeite waard van de snelweg, het Ardenica klooster is ook de moeite waard een grotere omweg.. He ... (Parkeerplaats, ook om te overnachten)
 3. Camperplaatsen, 9301 KolonjŽ, SH67
  De parkeerplaats bij de picknickplaats is om te blijven en na een maaltijd (sterk aanbevolen - zeer goed restaurant) zeker niet ontkend.. Wie wil er niet te e ... (Parkeren bij /in restaurant / hotel / wijnhuis)
 4. Camperplaatsen Parkplatz beim Kloster Zvernec, 9401-9403 Vlore, Kloster Zvernec
  Parkeren bij het klooster Zvernec (bezienswaardig).. @ Routebeschrijving is vrij smal, maar gemakkelijk te besturen.. Ruimte is alleen beschikbaar voor maximaal 2-3 campers. (Parkeerplaats, ook om te overnachten)
 5. Wohnmobilparkplatz in der Nšhe von ZvŽrnec, 9414 ZvŽrnec, -
  Parkeren en parkeerplaats in de uitgestrekte in de buurt van het klooster in een gras en weiden.. Wandelingen de moeite waard om het klooster en de Laguna e N ... (Parkeerplaats, ook om te overnachten)
 6. Campingplaats Camping Oazi, 9401-9403 QendŽr VlorŽ
  Eenvoudige kleine camping op een weiland direct aan het strand, onderdeel van een restaurant met strandbar. Gelegen naast een dennenbos waarin nieuwe vakantiebu ... (Campingplaats)
 7. Campingplaats Camping Piccolo Paradiso, 9022 DivjakŽ
  Schaduwrijke standplaatsen onder grote dennenbomen, zeer eenvoudige sanitaire voorzieningen.. Het aangrenzende strand is leuk. (Campingplaats)
 8. Campingplaats Laguna Park Camping, 9022 DivjakŽ, SH 57
  Kamperen naast het Laguna Park Hotel.. Het bevindt zich in Divjake National Park.. Veel activiteiten worden aangeboden: wandelen, fietsen, varen, kijken naar ... (Campingplaats)
 9. Camperplaatsen Tagesparkplatz am NP Informationszentrum, 9022 DivjakŽ
  Parkeren bij het informatiecentrum van het Divjaka National Park.. Mogelijkheid om een ‚Äč‚Äčtoren te beklimmen - zeer goed overzicht van het nationale park.. ... (dagelijkse parkeerplaats voor sightseeing)
 10. Wohnmmobilstellplatz Vlores, 9401 Vlora, SH8 9401
  De plaats ligt in het havengebied, dat onder toezicht van de beveiliging staat.. @ Toen ik vroeg of ik daar een nacht op de parkeerplaats kon blijven, werd he ... (Echte staanplaats)

Evenement bij de camperplaats

Camperplaats milieu poiliste

000.04 km toeristische plektoeristische plek

kies een andere regio